links

 

www.alpaca-vekofarm.nl

Alpaca Vekofarm uit Langenboom (Noord-Brabant) heeft als streven het fokken van alpaca’s, waarbij speciaal gelet wordt op de bouw, bewolling, gezondheid en het karakter van de dieren.

 

www.alpaca-ranch.nl

Alpaca-Ranch uit Meeden richt zich naast het fokken en verkoop van gezonde alpaca's met een uitstekende lichaamsbouw op het fokken van de beste wolkwaliteit met buitengewone kleuren, uniformiteit, fijnheid en dichtheid.

 

www.easywearalpaca.nl

De uit Siddeburen afkomstige Alpaca fokker Joke de Boer heeft na de opleiding Levensmiddelen technologie en Landbouw haar Coupeuse diploma's behaald.
Met deze kennis en de
wol van de Alpaca maakt zij werkelijk de prachtigstekledingstukken.

 

www.alpacadeparel.nl

In de Parel van Brabant ligt op een mooie locatie ons domein. Omgeven door bossen en natuur beschikken wij over ruim 1/2 ha grasland. Hier lopen onze alpaca's. 

Momenteel hebben we gemiddeld 15-20 alpaca's lopen en zijn er jaarrond enkele te koop.

 

fam. van Bree

 

www.incadream.nl

Inca Dream is een webshop die uitsluitend fair trade producten verkoopt. Mooie producten, ambachtelijk geproduceerd en vaak uniek. Letterlijk uniek, want niet alleen zijn de meeste producten nergens anders te koop, vaak ook is er maar 1 exemplaar van gemaakt. Dat betekent dat je in veel gevallen, een zeldzaam product in huis haalt dat je nergens anders tegenkomt.

 


Alpaca Zucht Verband Deutschland e.V. (AZVD) www.alpakazuchtverband.de

 

Stichting Alpacashow  www.alpacashow.eu

 

 

www.AlpacArt.com

 

 
Alpacart is een handels onderneming die zich bezig houdt met producten van en voor alpaca’s.

 

Ons hoofddoel is een wol verwerkende industrie op te zetten in Europa specifiek voor alpacawol. Wij kopen alpacawol in en verwerken deze tot gesponnen wol en diverse eindproducten (truien, sjaals e.d.).

 

Daarnaast zijn wij dealer van Hilkens alpacabrok en van Carrs Billington, een producent van alpaca biest- en melk-vervangers.

 

www.alpacawereld.nl/

 

Sinds kort is er Alpacawereld.nl: de grootste onafhankelijke website van Nederland over alpaca's. Boordevol informatie over alles wat met alpaca's te maken heeft.

 

www.alpacahoeve.com

 

De alpacahoeve is een initiatief van Judith van der Loo en Jan Veldhuis uit Apeldoorn. Begin 2012 zijn zij begonnen met het houden van alpaca's.

 

http://www.theorigionaloftheandes.nl/

 

Na het inwinnen van veel informatie over de Alpaca, hun gedrag en leefwijze in Nederland, wisten wij het zeker ...... wij wilden graag een Alpacafarm beginnen. Uit liefde voor de Alpaca, interesse in het dier en voor de fokkerij, is onze droom verwezenlijkt.

Inmiddels zijn we besmet met een virus, een heel leuk virus het “Alpaca virus”!

 

www.alpacawinkel.nl

Laat u verwennen door de heerlijk zachte Alpaca wol, 3 keer sterker en 7 keer warmer dan gewone lamswol! buitengewoon zacht en lekker om te dragen - en hij is anti-allergeen! Wij verkopen 100% Alpaca en 100% Baby Alpaca in bollen en op koon voor machine en hand.